Eventyret

Velkommen til Restaurant NO|8 på Hotel Svanen

Eventyr

Eventyret

”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine sammensat af vores sommelier. En aften med råvarer fra
øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse. ”


Eric Seiring-Andersen
Restaurantchef 

Klaus Christensen
Køkkenchef

 

** Pris i hele februar måned 995 kr. for 5 retter, snacks, petit fours samt en Gin/Tonic, 5 glas vin og kaffe **

Eventyrets menu indeholder:

Snacks

  • Snacks

    Soja ristede nødder
    Modnet coppa – Semitørret tomat - Ramsløgsmayo
    Pani puri – Krydret linsecreme
    Gin&Tonic eller Prosecco

Forretter

  • *Kartoffel porre suppe*

    Brødcroutoner på surdej – Porre julienne – Timian purløgs olie
    3Wooly Sheep, Sauvignon Blanc, Marlborough,NZ

  • Koldrøget Laks

    Rygeostcreme – Maltjord – Frissé salat – Dild olie
    Riffel Riesling, Rheinhessen

Hovedret

  • Kylling fra Hopballe Mølle*

    Ræddike crudité – Brunet selleri pure – saltbagt selleri – Selleri beurre blanc – Syltet selleri brunoise – Stegt spidskål
    Maison Louis Jadot, Chardonnay, Bourgogne

Ost/Dessert

  • 3 Oste fra Arla Unika

    Chateau du Mayne, Sauternes, Bordeaux

  • Rabarber consommé*

    Rehydreret rabarber – Vanilje is på honning – Honning tuille
    Moscato d`asti

Pris pr. kuvert

  • 3 retter - ekskl. snacks og drikkevarer 475 kr.
  • 3 retter inkl. snacks samt en Gin&Tonic eller Prosecco, 3 glas vin, kaffe og petit fours* 795 kr.
  • 5 retter - ekskl. snacks og drikkevarer 675 kr.
  • 5 retter, snacks, petit fours samt en Gin/Tonic, 5 glas vin og kaffe 1.295 995 kr.

Vores andre faciliteter

Restaurant

Køkken

Vinkælder

Lounge

Terrasse

Det kan I glæde jer til

Vi mødes om store oplevelser på Hotel Svanen

5-retters menu

Eventyret

”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine. En aften med råvarer fra øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse.” Eric Seiring-Andersen Restaurantchef Mikkel Skovbjerg Kulmbach Souschef
Book bord i Restaurant NO|8