Frokostkort

Velkommen til Restaurant NO|8 på Hotel Svanen

serveres alle dage kl. 12:00 - 16:00

Frokost

Hotel Svanen frister med indbydende frokostretter fra det klassiske køkken. Menuen skifter løbende. Men varierer typisk mellem imponerende stjerneskud med håndpillede rejer til klassisk burger med steak af krogmodnet okse eller pastaretter som Svanens signaturpasta med variation af svampe, flødesauce og urter.

Velbekomme.

Frokostmenu

  • Svanens stjerneskud 245 kr.

    Håndpillede rejer – Stegt og dampet fisk Røget Laks – Rød dressing

  • Herregårdsbøf 245 kr.

    Hakket Oksekød 250 g – Smørdampede Ærter Serveres med stor pommes frites Bearnaise sauce

  • Pasta Carbonara 195 kr.

    Guanciale -Parmesanost – Æggeblomme

  • Wienerschnitzel af Kalvefilet 275 kr.

    Pommes sauté –Ærter franchaise – Sky- eller smørsauce – Friteret kapers – ”Dreng”

  • Sæson salat 165 kr.

    med hjemmelavet surdejs brød
    ( Tilkøb af stegt kylling 45 kr., Tilkøb af store fritter 55 kr., Tilkøb af hjemmelavet Aioli 20 kr.)

  • Hjemmelavet chokolade brownie 135 kr.

    med is

  • Creme brulé 135 kr.

    med is (G)

  • 3 slags Unika oste 135 kr.

    Med risted brød og hjemmelavet garniture

Børneretter

  • Panko paneret Fiskefilet 95 kr.

    Serveret med grøntsagsstænger, pommes frites og dyppelse

  • Paneret Kylling Southern fried 95 kr.

    Serveret med grøntsagsstænger, pommes frites og dyppelse

  • Pasta Carbonara 95 kr.

    Med Linguine Pasta, bacon og grøntsagsstænger

  • Frikadelle spyd 95 kr.

    Med små kartofler,grøntsagsstænger

  • Wienerschnitzel 145 kr.

    Med brasede kartofler, Sky-eller smørsauce, grøntsagsstænger

  • 2 kugler is 35 kr.

Børnebuffet

 (Hele påskeugen + weekender)

  • Børnebuffet 0 - 2 år 0 kr.
  • Børnebuffet 3 - 12 år 129 kr.
  • Børnebuffet 13-16 år 149 kr.

    Spareribs BBQ (Gris), Pommes frites, Byg-selv burger (Oksekød), Pasta kødsovs (Oksekød) Kyllinge tenders, Frikadeller (Gris), Grøntsager Ketchup – Remoulade – Mayonnaise + Isbar med toppings

Vores andre faciliteter

Restaurant

Køkken

Vinkælder

Lounge

Terrasse

Det kan I glæde jer til

Vi mødes om store oplevelser på Hotel Svanen

5-retters menu

Eventyret

”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine. En aften med råvarer fra øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse.”

Eric Seiring-Andersen
Restaurantchef

Klaus Christensen
Køkkenchef

Book bord i Restaurant NO|8