Fra bord til bar

Velkommen til Restaurant NO|8 på Hotel Svanen

Spis godt på Restaurant NO|8 i Billund

Som gæst på Hotel Svanen i Billund venter en oplevelse udover det sædvanlige – også når det kommer til mad og drikke. Når du ikke slapper af på dit værelse eller udforsker Billunds mange attraktioner, byder vi dig indenfor til en gastronomisk rejse i vores anmelderroste Restaurant NO|8. 

Her vil vores dygtige kokke pirre dine smagsløg med internationale retter, der ikke blot smager fantastisk, men også præsenteres som små kunstværker. Vores dugfriske råvarer udgør essensen af måltidet, som følges af nøje udvalgte vine og bobler til at komplimentere smagen.

Velkommen forbi Hotel Svanens hyggelige bar og restaurant – uanset om du er gæst på hotellet eller lægger vejen forbi for en lækker frokost eller smagfuld gourmetmiddag.  

Kontakt os

Book dit bord på Restaurant NO|8

Velkommen til dig, der er gæst på hotellet, lokal fra området eller på besøg i Billund og omegn.

Book bord i restauranten for en kulinarisk oplevelse. Eller book den autentiske vinkælder, hvor vi sammensætter vinsmagninger og skønne madoplevelser til møder, arrangementer og små selskaber.

Afslut aftenen i vores hyggelige bar med et nøje udvalgt sortiment af øl, vine og cocktails.  

Et udpluk af oplevelser:

  • En delikat 5-retters menu, som pirrer smagsløgene
  • En velsmagende frokost
  • Vinsmagning og gastronomiske eventyr i vinkælderen
  • Afslapning i baren


Køkkenets åbningstider:

Frokost: Mandag-søndag 12:00 – 16:00 

Aften: Mandag–lørdag 17:30 – 22:00 / Søndag 17:30 – 21:00

Restaurant i Billund byder på nye smagsoplevelser

I Restaurant NO|8 i Billund bliver du mødt af smilende tjenere, der straks får dig til at føle dig hjemme. De erfarne kokke sørger for, at hver bid er en oplevelse, der vækker alle sanser. Fra de lokkende dufte fra køkkenet, farverne på tallerkenen til smagseksplosionen i munden – hver mundfuld får dig til at glemme tid og sted. 

Foretrækker du en enkel, men lækker aftenmenu? Så er vores a la carte-kort fyldt med smagfulde retter, som rammer plet hver gang.

Efter en lang dag med møder eller oplevelser med Billunds mange attraktioner kan du sætte dig til rette i vores hyggelige bar. Nyd her et godt glas vin, en forfriskende cocktail eller en økologisk saft fra Bie’s Bryghus.

Du sætter dig bare i baren, så skal vi være der.

Restaurant NO| 8

Vores menukort

Frokost
Aftenkort
Månedsmenu
Børnekort
Vinkort

serveres alle dage kl. 12:00 - 16:00

Frokost

Hotel Svanen frister med indbydende frokostretter fra det klassiske køkken. Menuen skifter løbende. Men varierer typisk mellem imponerende stjerneskud med håndpillede rejer til klassisk burger med steak af krogmodnet okse eller pastaretter som Svanens signaturpasta med variation af svampe, flødesauce og urter.

Velbekomme.

Frokostmenu

  • Svanens stjerneskud 245 kr.

    Håndpillede rejer – Stegt og dampet fisk Røget Laks – Rød dressing

  • Herregårdsbøf 245 kr.

    Hakket Oksekød 250 g – Smørdampede Ærter Serveres med stor pommes frites Bearnaise sauce

  • Pasta Carbonara 195 kr.

    Guanciale -Parmesanost – Æggeblomme

  • Wienerschnitzel af Kalvefilet 275 kr.

    Pommes sauté –Ærter franchaise – Sky- eller smørsauce – Friteret kapers – ”Dreng”

  • Sæson salat 165 kr.

    med hjemmelavet surdejs brød
    ( Tilkøb af stegt kylling 45 kr., Tilkøb af store fritter 55 kr., Tilkøb af hjemmelavet Aioli 20 kr.)

  • Hjemmelavet chokolade brownie 135 kr.

    med is

  • Creme brulé 135 kr.

    med is (G)

  • 3 slags Unika oste 135 kr.

    Med risted brød og hjemmelavet garniture

Børneretter

  • Panko paneret Fiskefilet 95 kr.

    Serveret med grøntsagsstænger, pommes frites og dyppelse

  • Paneret Kylling Southern fried 95 kr.

    Serveret med grøntsagsstænger, pommes frites og dyppelse

  • Pasta Carbonara 95 kr.

    Med Linguine Pasta, bacon og grøntsagsstænger

  • Frikadelle spyd 95 kr.

    Med små kartofler,grøntsagsstænger

  • Wienerschnitzel 145 kr.

    Med brasede kartofler, Sky-eller smørsauce, grøntsagsstænger

  • 2 kugler is 35 kr.

Børnebuffet

 (Hele påskeugen + weekender)

  • Børnebuffet 0 - 2 år 0 kr.
  • Børnebuffet 3 - 12 år 129 kr.
  • Børnebuffet 13-16 år 149 kr.

    Spareribs BBQ (Gris), Pommes frites, Byg-selv burger (Oksekød), Pasta kødsovs (Oksekød) Kyllinge tenders, Frikadeller (Gris), Grøntsager Ketchup – Remoulade – Mayonnaise + Isbar med toppings

Aftenkort

Hotellets Restaurant NO8 i Billund har åbent for A La Carte mandag til lørdag fra kl. 17:30 – 22:00 / Søndag fra kl. 17:30 – 21:00

Se vores menukort herunder med snacks, forretter, hovedretter og desserter.

Retter

V-vegetar G-glutenfri L-laktosefri.

Snacks

  • Snacks

    Soja ristede nødder
    Modnet coppa – Semitørret tomat - Ramsløgsmayo
    Pani puri – Krydret linsecreme

  • Snack 85 kr.
  • Snack servering med bobler eller Gin & tonic 125 kr.

Hovedretter

  • Oksemørbrad 385 kr.

    Brunet løg pure – Løgskaller – Rygeost mayo – Forårsløg – Pak choi – Bearnaise siffon (G)e

  • Wienerschnitzel af Kalvefilet 295 kr.

    Pommes saute – Ærter franchaise – Sky- eller smørsauce – Friteret kapers – ”Dreng”

  • Kylling fra Hopballe Mølle 275 kr.

    Ræddike crudité – Brunet selleri pure – saltbagt selleri – Selleri beurre blanc – Syltet selleri brunoise – Stegt spidskål (kan laves som vegetarret) (G,L)

  • Ovenbagt Lange (Hvid fisk) 275 kr.

    Røget blåmuslinger – Blåmuslingesauce med safran – Grønne asparges – Urtecrust (G)

Desserter

  • Créme Brûlée (G) 125 kr.

    Grøn æble is – Krystaliseret hvid chokolade – Æblechips (G)

  • Rabarber consommé (G) 95 kr.

    Rehydreret rabarber – Vanilje is på honning – Honning tuille (G)

  • Chokolade mousse 95 kr.

    Mynte-lime sorbet – Italiensk marengs – Macadamia nød – Chokolade blad

Petit Fours

  • 95 kr.

    Nødde kurv – Cheesecake creme - Matcha
    Hvid chokolade – Havtorn – Appelsin
    Kokos drøm – Mørk chokolade (G)

  • Petit Fours m/ kaffe 105 kr.

Drikkevarekort

Øl

  • Carlsberg Pilsner 4,6% 55 / 75 / 90 kr.
  • Tuborg Classic 4,6% 55 / 75 / 90 kr.
  • Kronenbourg 1664 Blanc 5% 59 / 79 / 95 kr.
  • Grimbergen Double Ambreé 6,5% 59 / 79 / 95 kr.
  • Jacobsen Brown Ale 6% 59 / 79 / 95 kr.
  • Jacobsen Yakima IPA 6,5% 59 / 79 / 95 kr.

Alkoholfrie øl

  • Carlsberg Nordic 0,0 % 55 kr.
  • Kronenbourg 1664 Blanc 0,0 % 55 kr.
  • Mikkeller Drink’in the sun, Hvede ale, 0,3 % 55 kr.
  • Mikkeller Limbo Riesling 0,3 % 55 kr.
  • Mikkeller Weird Weather, Hazy IPA 0,3 % 55 kr.
  • Brooklyn Brewery, Special Effects 0,4 % 55 kr.

Sodavand

  • Sodavand 45 / 65 / 85 kr.

    Coca Cola, Cola Zero, Sprite, Fanta, Lemon

  • Økologiske safte fra Bie’s bryggeri 49 kr

    Æble, solbær, hyldeblomst, appelsin, rabarber og æble &
    ingefær.

  • Ginger Beer 55 kr

    Fever Tree

  • Ice Tea 55 kr.

    Fersken

  • Ramlösa Still 65 kr.
  • Ramlösa Sparkling 45 / 65 kr.
  • Espoir-vand - ad libitum, pr. pers. 39 kr.

Cider

  • HAPPY JOE 275 ml. 55 kr.

    Red love, dry rosé apple cider 4,5 %

Hot Drinks

  • Kaffe 45 kr
  • Whittington Te 45 kr.
  • Espresso 35 kr.
  • Dobbelt Espresso 45 kr.
  • Cappuchino 45 kr.
  • Café Latte 45 kr.
  • Latte Macchiato 45 kr.
  • Chokolade 45 kr.
  • Irish Coffee 3cl 115 kr.
  • Irish Coffee 6cl 155 kr.

Børne Cocktails

  • Frozen 55 kr.

    Lemon sodavand-Mangosirup-assionsfrugtsirup Blue curacao-toppet med slik

  • Filur 55 kr.

    Fanta- Hindbærsirup-toppet med slik

  • Hulk 55 kr.

    Fanta-Blue curacao-toppet med slik

Cocktails

  • Amaretto Sour 125 kr.

    Amaretto-Bourbon-Lemon-Orange/Æble sirup

  • White Russian 125 kr.

    Vodka-Kahlua-Mælk

  • Københavnerstang 125 kr.

    Råstoff Pineapple&vanilla-Sprite-Fløde

  • Espresso Martini 125 kr.

    Vodka-Kahlua-Espresso-Bitterchokolade-Karamel-Lakrids

  • Pineapple Dark'n Stormy 125 kr.

    Rom-Ananas-Lime-Ginger beer

  • Gin Hass 115 kr.

    Gin-Mangosirup-Lemon

  • Aperol Spritz 115 kr.

    Aperol-Prosecco-Danskvand

  • Pina Colada 125 kr.

    Lys Rom-Mørk Rom Kokos-sirup-Hvid chokolade- Ananas-Lemon

  • Passionada 125 kr.

    Vodka-Passionsfrugt-Vanilje

  • Marquis 125 kr.

    Gin-Hindbær-Tranebær-Lemon- Lakrids

Menu i Maj/Juni 2025

Se vores menukort herunder med snacks, forretter, hovedretter og desserter.

Retter

2 retter: 345 kr – 3 retter: 395 kr.
Inklusiv hjemmebagt surdejsbrød & smør

Vin menu kan tilkøbes

2 glas: 205 kr. – 3 glas: 295 kr.

Serveres : Mandag / Onsdag / Fredag / Søndag

Forret

  • De danske asparges

    Serveret med håndpillede rejer, citruspisket mayo, frisk dild & rogn
    RIFFEL, RIESLING TROCKEN, RHEINHESSEN

Hovedret

  • Peberstegt oksefilet

    Serveret med pommes fondant, cremede bønner, spæde rødder og mild pebersauce
    PURATO SICCARI APPASSIMENTO ROSSO, SICILIEN

Dessert

  • Rabarber

    Sprød rabarbertærte serveret med frisk rabarbersorbet, brændt hvidchokolade & broken rabarbergelé
    MOSCATO D`ASTI

Serveres: Tirsdag / Torsdag / Lørdag

Forret

  • Grillet tun

    Serveret med stikkelsbærvinaigrette, frisk urtesalat, “spicy” tomat & radise crudité
    3 WOOLY SHEEP, SAUVIGNON BLANC, MARLBOROUGH

Hovedret

  • Langtidsstegt dansk kalv

    Serveret med nye persillekartofler, cremede ærter, glaserede spæde gulerødder, nye ærter fra bælg, sprøde løg & persillesky på kalv & vin
    SEA SUN, PINOT NOIR, CALIFORNIEN

Dessert

  • Svanens Pavlova

    Knasende italiensk marengs, serveret med vaniljepisket creme, friske skovbær & broken skovbærgelé
    WARRE`S KINGS TAWNY

Vores udsøgte vinkort

Vinkort

Ingen madoplevelse er fuldendt uden nøje udvalgte drikkevarer. Derfor har vores restaurantchef sørget for at sammensætte et udsøgt vinkort.

Vi tilbyder et stort udvalg af klassiske vine fra Frankrig, Italien og Spanien, samt til de lækre oversøiske new-world vine fra New Zealand, Sydamerika, USA og Sydafrika. Vi bruger også gerne champagnesablen til at sable én af de ikoniske Bollinger champagner. 

Skal det være udover det sædvanlige? Så åbner vi vinkælderen, som byder på et stort kældersortiment. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære af vine og årgange – også for en ægte vinkender.

Vores andre faciliteter

Restaurant

Køkken

Vinkælder

Lounge

Terrasse

Det kan I glæde jer til

Vi mødes om store oplevelser på Hotel Svanen

5-retters menu

Eventyret

”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine. En aften med råvarer fra øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse.”

Eric Seiring-Andersen
Restaurantchef

Mikkel Skovbjerg Kulmbach
Souschef

Book bord i Restaurant NO|8