Selskaber

Fejr livets store begivenheder i smukke selskabslokaler

Hold festen i moderne selskabslokaler på Hotel Svanen

Skal din næste fest være noget helt særligt? På Hotel Svanen tilbyder vi moderne selskabslokaler, der sætter scenen for både små og store begivenheder. 

Med plads til op til 200 gæster i eget selskabslokale skaber vi en særlig atmosfære – kun for dig og dine gæster. Mindre selskaber er også mere end velkomne. Her er plads til alle.

Byd dine gæster velkomne med en velkomstdrink i den elegante lounge. Eller under åben himmel på terrassen, hvis vejret viser sig fra sin bedste side. Vi åbner gerne champagnen med sablen, så festen starter med et brag.

Vi dækker op til gastronomiske oplevelser med en udsøgt blanding af det danske, franske og italienske køkken –  ledsaget af nøje udvalgte vine til at sætte prikken over i’et. Vores professionelle personale sørger for alle detaljer, så ingen mangler noget. Du skal bare slappe af og nyde festen.

Hos os handler det ikke blot om at skabe en fest. Vi skaber minder. For livets store begivenheder fortjener at blive husket.

Om det er bryllup, rund fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller intime arrangementer, har vi rammerne for det. Og vi byder naturligvis på en fremvisning, så du kan mærke stemningen selv. Kontakt os for at aftale en tid, der passer dig.

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkomne til en uforglemmelig fest.

Kontakt os

Få inspiration til din næste fest

Bryllup

Konfirmation

Mindesamvær

Firmaarrangement

Vinkælderen

Selskabsmenuer

Den Klassiske
Januar til Marts
April til Juni
Juli til September
Oktober til December
Brunch
Natmad
Det ekstra lille pift
Sødt til kaffen
Vine
Spirituspakken
Vinkælderen
Mindehøjtidelighed
Prisliste

Den Klassiske

Forretter

  • Rejecocktail
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Serranoskinke melon og rucola
  • Alle forretter serves med brød og smør

Hovedretter

  • Kalvesteg

    Gammeldags kalvesteg med waldorfsalat, surt, brune og hvide kartofler

  • Svinemørbrad

    Svinemørbrad a la creme med surt og råstegte kartofler

  • Kyllingebryst

    Kyllingebryst svampe, stegte kartofler og cremet estragonsauce

  • Sprængt kalvebryst

    Sprængt kalvebryst peberrodssauce og sæsonens kål

Dessert

  • Islagkage

    Islagkage med knas og chokoladesauce

  • Brownie

    Brownie med valiljeis og frugt

  • Rødvinspocheret pære

    Rødvinspocheret pære med mazarinkage

  • Desserttallerken

    Hotel Svanens desserttallerken (kage, frugt, is og sorbet)

  • Gateau Marcel

    Gateau Marcel med is

Klassisk buffet

  • Varmrøget laks

    Med rygeost

  • Carpaccio
  • Tunmousse
  • Grønsagstærte
  • Kalvesteg

    Med stegte grøntsager og pebersovs

  • Svinemørbrad ala creme
  • Bagt fisk

    Med fennikel og smørsauce

  • Råstegte kartofler og årstidens kartoffel
  • Årstidens salat
  • Ostebræt med oliven, nødder og kiks
  • Islagkage

    Med frugt og chokolade sauce

  • Mazarintærte
  • Brød og smør
  • Isbar med skåret frugt

Sæsonmenu - April til Juni

Forretter

  • Røget laks

    Røget laks rygeost mayo, brændte perleløg og karse

  • Torske terrine

    Torske terrine bagte rødbeder, sennepsvinaigrette

  • Braiserede svinekæber

    Braiserede svinekæber jordskokke puré og tyttebær

  • Alle forretter serves med brød og smør

Hovedretter

  • Oksemørbrad

    Helstegt oksemørbrad i løg aske stegt blomkål og bernaise sifon

  • Confiteret svinebryst

    Confiteret svinebryst savoykål, saltbagt løg og øl glace

  • Stegt perlehøne

    Stegt perlehøne svampe, selleri og Sauce Cherron

  • Serveres med årtidens kartoffel & grønt

Dessert

  • Kartoffelmazarin

    Kartoffelmazarin skyr sorbet, brunsviger sauce og kartoffel chips

  • Citronsorbet

    Citronsorbet marengs og tørret mazarin

  • Chokolade mousse

    Chokolade mousse dehydreret hvid chokolademousse og kirsebærsorbet

Sæsonbuffet

  • Kold røget laks

    Med rygeost, urter og malt

  • Andeconfit

    Med tyttebær og grønkål

  • Coppaskinke

    Med syltede tomater og aioli

  • Bagt torsk

    Med fennikel

  • Braiserede svinekæber

    Med blomkål

  • Perlehøne

    Med bagte rødder

  • Oksetyksteg

    Med kål og løg

  • Pebersauce og Sauce Cherron
  • Stegte kartofler og Pommes Anna
  • Grøn salat
  • Ost

    Med garniture, kiks og brød

  • Gateau Marcel
  • Hvid chokoladepannacotta

    Med estragon og pære

Sæsonmenu - April til Juni

Forretter

  • Hvide asparges rejer

    Med hollandaise sifon

  • Røget laks

    Med æggeblommecreme, dildmayo og sennepsfrø

  • Sortfodsskinke

    Med estragon mayo og syltet glaskål

  • Alle forretter serves med brød og smør

Hovedretter

  • Helstegt kalvemørbrad

    Med løg pure, brændte nye løg og rødvinsglace

  • Farseret Hopballekylling

    Med perleløg, grønne asparges og sauce veloute

  • Braiserede spoleben

    Med forårs grønt og BBQ sauce

  • Serveres med årtidens kartoffel & grønt

Dessert

  • Hindbærsorbet

    Med basilikumsmarengs og hvid chokolade

  • Rehydreret rabarber

    Med vaniljeiscreme og rabarbersuppe

  • Skovmærkeiscreme

    Med kærnemælks mousse og hvid chokolade

Sæsonbuffet

  • Grillede grønne asparges

    Med serrano skinke

  • Koldrøget laks

    Med sauce verte og salat

  • Carpaccio

    Med klassisk garniture

  • Dampede rødspætter

    Med stuvet spinat

  • Braiserede spoleben

    Med majs

  • Marineret kalveculotte

    Med nye løg

  • Hopballekylling

    Med nye gulerødder

  • Bearnaise og trøffelsauce
  • Pastasalat og sommersalat
  • Nye kartofler

    Med urter

  • Ost

    Med garniture, kiks og brød

  • Cheesecake

    Med hindbær

  • Mazarin

    Med marinerede jordbær og skyrcreme

Sæsonmenu - Juli til September

Forretter

  • Røget laks

    Med blækmayo og fennikel

  • Fisketerrine

    Med dildmayo og maltjord

  • Sprængt fasan

    Med pære og estragon

  • Alle forretter serves med brød og smør

Hovedretter

  • Helstegt oksefilet

    Med nye gulerødder og trøffelsauce

  • Farseret kylling

    Med majs, brunet smør og honningsauce og popkorn

  • Stegt sommerbuk

    Med stegte svampe, brombær og vildtsauce

  • Serveres med årtidens kartoffel & grønt

Dessert

  • Jordbærsorbet

    Med mazarin og friskost creme

  • Blåbærsorbet gran, brændt hvid chokolade

    Med friske blåbær

  • Koldskålsiscreme

    Med mælkeflager og citrontimian

Sæsonbuffet

  • Røget laksetatar

    Med dildmayo og urter

  • Grillet tun

    Med estragoncreme og edamamebønner

  • Bresaola

    Med rosapebermayo og marinerede tomater

  • Dampet rødtunge

    Med æbler og mandler

  • Perlehøne

    Med ærter francaise

  • BBQ marineret svinebryst

    Med stegt majs, bacon og perleløg

  • Kalvetyksteg

    Med nye gulerødder

  • Hollandaise

    Med brunet smør og BBQ sauce

  • Pommes Anna

    Med knust kartoffel

  • Tomatsalat

    Med mozzarella

  • Ost

    Med garniture, kiks og brød

  • Mazarin

    Med sommerbær og hvid chokoladecreme

  • Gammeldags æblekage

Sæsonmenu - Oktober til December

Forretter

  • Røget Laks

    Med dildpannacotta, akvavitskum og rugbrødschips

  • Kalvebryst peberrodsfløde

    Med selleri

  • Oksehaleterrine maltjord

    Med broccolicrudité og skilt estragonolie

  • Alle forretter serves med brød og smør

Hovedretter

  • Helstegt oksemørbrad

    Med jordskokkepure, skorzonerrødder og timianglace

  • Stegt andebryst

    Med spidskål, rødvinssauce og saltede mandler

  • Confiteret svinebryst

    Med pigeonæble, saltbagte løg og sauce epices

  • Serveres med årtidens kartoffel & grønt

Dessert

  • Ris panna cotta

    Med kirsebærsorbet og amarene kirsebær

  • Tonkaiscreme

    Med karamelcreme og appelsin

  • Chokolademousse

    Med hvid chokoladecreme og skyrsorbet

Sæsonbuffet

  • Røget laks

    Med skorzonerrøder og blækmayo

  • Andeterrine

    Med tyttebær og grønkål

  • Sprængt fasanbryst

    Med pærechutney

  • Bagt kuller

    Med jordskokker

  • Hopballe kylling

    Med rodfrugter og timian

  • Svinebryst

    Med æble og løg

  • Oksefilet

    Med bagte rødder

  • Sauce Epices

    Med okseglace

  • Stegte kartofler

    Med kartoffelkage

  • Spidskålssalat
  • Ost

    Med garniture, kiks og brød

  • Krydderkage

    Med friskostcreme

  • Chokolade mousse

    Med kirsebær

Brunch

Min. 20 kuverter

Pris pr. person kr. 375,00

Børn fra 3 – 12 år (inkl.)  kr. 190,00

Brunchbuffeten serveres kl. 10.30 – 13:30
Opgrader jeres brunch med et glas mousserende vin.
35 kr. pr. person

Retter

  • Skyr og yoghurt
  • Mûsli og sprødt
  • Tørrede frugter
  • Scambled eggs

    Med bacon og brunch pølser

  • Lun leverpostej

    Med ristede svampe

  • Eggs Benedict

    Med kold røget laks

  • Grøntsagstærte

    Med salat og pesto

  • Charcuterie

    Med garniture

  • Spejlæg

    Med avocado og rugbrød

  • Varmrøget laks

    Med stuvet spinat

  • Udvalgte oste

    Med oliven og kiks

  • Pandekager

    Med ahornsirup

  • Croissanter

    Med og uden chokolade/nougat

  • Scones

    Med marmelade

  • Nutella
  • Frisk frugt
  • Friskbagt brød og rugbrød
  • Smoothies
  • Juice
  • Kaffe, the og varm kakao
  • 2 slags morgenbitter

Natmad

Pris pr. person
kr. 85.00

Retter

  • Kartoffel-porresuppe

    Med bacon og brød

  • Karrysuppe

    Med kylling, grøntsager og brød

  • Gullaschsuppe

    Med brød

  • Tarteletter fra Billund Bageri

    Med høns i asparges (+10 kr.)

  • Frikadeller

    Med kold kartoffelsalat

  • Biksemad

    Med spejlæg og bearnaise

  • Hotdog

    Med alt hvad hjertet begærer

  • Pølsebord

    Med ost og brød (+10 kr.)

  • Croissanter

    Med 3 slags fyld (hønsesalat, skinkesalat og krebsesalat)

Det ekstra lille pift

Retter

  • Snacks til vekomstdrinken 35 kr.
  • Sorbet (mellem forret og hovedret) 35 kr.
  • Ost som mellemret (mellem hovedret og dessert) 95 kr.
  • Alle 3 ovenstående ”lækkerier” 125 kr.

Sødt til kaffen

Retter

  • Småkager 25 kr.
  • Kransekage 35 kr.
  • Chokolade 30 kr.

Vine

Sammen finder vi det perfekte match.

Vores mange års erfaring gør, at vi kan finde lige den vin, der passer til maden og samtidig falder i jeres smag.

Vinen til maden er en lige så stor del, som det tilbehør der serveres.

Vi har vine i stort set alle prisklasser og sammen finder vi det perfekte valg.
I kan naturligvis få lov at smage vinene, inden I tager en endelig beslutning.
Menupakkerne er som udgangspunkt inkl. vin.

Opgradering af vin

Opgrader jeres selskabspakke med en ekstra god hvid- og rødvin, samt dessertvin.

Pris pr. person for opgraderet
vinpakke ad libitum 95 kr.

Spirituspakken

Det er også muligt at pifte selskabet op under dansen med vores spirituspakke.
Rom, Vodka, Gin og Whisky ad libitum i 3 timer.

Pris pr. person for spirituspakken
195 kr.

Forkælelse i Vinkælderen

I vores vinkælder emmer det af hygge og god stemning.

Lyset er dæmpet, og nu er det tid til stor forkælelse. I får jeres egen tjener og her er plads fra 8 og op til 20 personer.

Menuen sammensættes af vores dygtige kokke, men der er natuligvis altid plads til dine ønsker.

Lad os sammen skabe en perfekt aften sammen med dine gæster.

Arrangementet varer fra 18 – 01.

All night menu

5-retters menu – 5 udsøgte vine – kaffe, sødt og avec

Pris pr. person 1.195 kr.


Når det skal være ekstra godt

6-retters menu – vin ad libitum – kaffe, sødt og avec

Pris pr. person 1.495 kr.

Når det skal være ren luksus

7-retters menu – vin ad libitum med ekstraordinære, udsøgte vine – kaffe, sødt, avec og cocktails

Pris pr. person 2.195 kr.

Mindehøjtidelighed

Kaffebord

Pris pr. kuvert kr. 229,-
  • 3/2 Boller

    Med smør (Smør-Selv)

  • Oste og pålægsfade

    Med 3 slags pålæg

  • Hjemmebagt kringle

    Med småkager

  • Kaffe – the - isvand

    Med småkager

Kaffebord 2

Pris pr. kuvert kr. 249,-
  • 2 stk. Højtbelagt smørrebrød
  • Hjemmebagt kringle

    Med småkager

  • Kaffe – the - isvand

Kaffebord 3

Pris pr. kuvert kr. 239,-
  • 2 store tarteletter

    Med høns i asparges

  • Hjemmebagt kringle

    Med småkager

  • Kaffe – the - isvand

    Med småkager

Tilkøb af Lagkage i stedet for Kringle
35,- pr. kuvert

Evt. vin, øl og sodavand afregnes efter forbrug. 

Prisliste

FestarrangementMenu 1Menu 2Menu 3Menu 4Menu 5
Den klassiske 3-retters menu eller Klassisk buffetxxxxx
Duge, servietter, lys og blomsterxxxxx
Valgfri velkomstdrinkxxxx
Kaffe og The med sødtxxxx
Vin, fadøl og vand ad libitum under middagen (4 timer)xxxx
Avec til kaffen (cognac eller likør)xxx
Natmadxxx
Vin, fadøl og vand ad libitum efter middagen (3 timer)xx
Spiritus efter middagen (rom, vodka, gin, Breezer m.m.)x
Kuvertpriskr. 495,-kr. 895,-kr. 995,-kr. 1095,-kr. 1295,-

Selskaber under 15 gæster, betaler 1500 DKK i lokaleleje, hvis man ønsker at sidde i eget lokale.
Der betales ikke for lokaleleje ved en mindehøjtidelighed.
På helligdage betales et ekstra servicegebyr på 50 DKK, pr. person, til dækning af helligdagstillæg til vores personale.

Tillæg til menupriser pr. person:

  • Opgradering fra Den klassiske 3 retters menu eller Klassisk buffet til Sæsonmenu eller Sæsonbuffet. 100 kr.
  • Ekstra ret. 4 retters menu 85 kr.
  • Sorbet (ganerenser) mellemret 35 kr.
  • Opgradering af udvalgte vine 95 kr.
  • Sprøde snacks til velkomst 35 kr.
  • Kransekage 35 kr.
  • Småkager 35 kr.
  • Sprøde snacks på bordet efter middagen 35 kr.
  • Frit valg af 3 cocktails 100 kr.

    (Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Margarita m.m.)

  • Ekstra time 75 kr.

    (udover 4 timers eller 7 timers arrangement)

Anmeldelser

Hvad siger kunderne om os?