Selskaber
Fejr livets store begivenheder i smukke selskabslokaler
Hold festen i moderne selskabslokaler på Hotel Svanen
Skal din næste fest være noget helt særligt? På Hotel Svanen tilbyder vi moderne selskabslokaler, der sætter scenen for både små og store begivenheder.
Med plads til op til 200 gæster i eget selskabslokale skaber vi en særlig atmosfære – kun for dig og dine gæster. Mindre selskaber er også mere end velkomne. Her er plads til alle.
Byd dine gæster velkomne med en velkomstdrink i den elegante lounge. Eller under åben himmel på terrassen, hvis vejret viser sig fra sin bedste side. Vi åbner gerne champagnen med sablen, så festen starter med et brag.
Vi dækker op til gastronomiske oplevelser med en udsøgt blanding af det danske, franske og italienske køkken – ledsaget af nøje udvalgte vine til at sætte prikken over i’et. Vores professionelle personale sørger for alle detaljer, så ingen mangler noget. Du skal bare slappe af og nyde festen.
Hos os handler det ikke blot om at skabe en fest. Vi skaber minder. For livets store begivenheder fortjener at blive husket.
Om det er bryllup, rund fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller intime arrangementer, har vi rammerne for det. Og vi byder naturligvis på en fremvisning, så du kan mærke stemningen selv. Kontakt os for at aftale en tid, der passer dig.
Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkomne til en uforglemmelig fest.
Kontakt os
Kontakt os for at få hjælp til at arrangere festen. Eller for at booke tid til at besøge vores restaurant og selskabslokaler.
Tlf.nr. +45 75 33 28 33
Mail til Restaurantchefen: eric@hotelsvanen.dk
Få inspiration til din næste fest
Står du overfor at skulle planlægge konfirmation, bryllup, rund fødselsdag eller firmafest? Og skal selskabet afholdes i Billund? Hotel Svanen har de perfekte rammer for både små og store begivenheder. Vores pragtfulde selskabslokaler har plads til mange gæster – helt op til 200 personer.
Vi skræddersyr både menu og arrangement, så de passer til dine ønsker. Men har også sammensat forskellige festpakker, der gør planlægningen nem og bekvem for dig.
Du kan også få leveret mad ud af huset, så du kan nyde gastronomi i egne omgivelser.
Find inspiration og detaljer om vores udsøgte retter, vine og sammensætning i vores selskabsmenukort.
Og kontakt Restaurantchef Eric for en uforpligtende snak – eller fremvisning af festlokalerne.
Tlf.nr. +45 75 33 28 33
Mail: eric@hotelsvanen.dk
Selskabsmenuer
Den Klassiske
Forretter
-
Rejecocktail
-
Tarteletter med høns i asparges
-
Serranoskinke melon og rucola
-
Alle forretter serves med brød og smør
Hovedretter
-
Kalvesteg
Gammeldags kalvesteg med waldorfsalat, surt, brune og hvide kartofler
-
Svinemørbrad
Svinemørbrad a la creme med surt og råstegte kartofler
-
Kyllingebryst
Kyllingebryst svampe, stegte kartofler og cremet estragonsauce
-
Sprængt kalvebryst
Sprængt kalvebryst peberrodssauce og sæsonens kål
Dessert
-
Islagkage
Islagkage med knas og chokoladesauce
-
Brownie
Brownie med valiljeis og frugt
-
Rødvinspocheret pære
Rødvinspocheret pære med mazarinkage
-
Desserttallerken
Hotel Svanens desserttallerken (kage, frugt, is og sorbet)
-
Gateau Marcel
Gateau Marcel med is
Klassisk buffet
-
Varmrøget laks
Med rygeost
-
Carpaccio
-
Tunmousse
-
Grønsagstærte
-
Kalvesteg
Med stegte grøntsager og pebersovs
-
Svinemørbrad ala creme
-
Bagt fisk
Med fennikel og smørsauce
-
Råstegte kartofler og årstidens kartoffel
-
Årstidens salat
-
Ostebræt med oliven, nødder og kiks
-
Islagkage
Med frugt og chokolade sauce
-
Mazarintærte
-
Brød og smør
-
Isbar med skåret frugt
Sæsonmenu - April til Juni
Forretter
-
Røget laks
Røget laks rygeost mayo, brændte perleløg og karse
-
Torske terrine
Torske terrine bagte rødbeder, sennepsvinaigrette
-
Braiserede svinekæber
Braiserede svinekæber jordskokke puré og tyttebær
-
Alle forretter serves med brød og smør
Hovedretter
-
Oksemørbrad
Helstegt oksemørbrad i løg aske stegt blomkål og bernaise sifon
-
Confiteret svinebryst
Confiteret svinebryst savoykål, saltbagt løg og øl glace
-
Stegt perlehøne
Stegt perlehøne svampe, selleri og Sauce Cherron
-
Serveres med årtidens kartoffel & grønt
Dessert
-
Kartoffelmazarin
Kartoffelmazarin skyr sorbet, brunsviger sauce og kartoffel chips
-
Citronsorbet
Citronsorbet marengs og tørret mazarin
-
Chokolade mousse
Chokolade mousse dehydreret hvid chokolademousse og kirsebærsorbet
Sæsonbuffet
-
Kold røget laks
Med rygeost, urter og malt
-
Andeconfit
Med tyttebær og grønkål
-
Coppaskinke
Med syltede tomater og aioli
-
Bagt torsk
Med fennikel
-
Braiserede svinekæber
Med blomkål
-
Perlehøne
Med bagte rødder
-
Oksetyksteg
Med kål og løg
-
Pebersauce og Sauce Cherron
-
Stegte kartofler og Pommes Anna
-
Grøn salat
-
Ost
Med garniture, kiks og brød
-
Gateau Marcel
-
Hvid chokoladepannacotta
Med estragon og pære
Sæsonmenu - April til Juni
Forretter
-
Hvide asparges rejer
Med hollandaise sifon
-
Røget laks
Med æggeblommecreme, dildmayo og sennepsfrø
-
Sortfodsskinke
Med estragon mayo og syltet glaskål
-
Alle forretter serves med brød og smør
Hovedretter
-
Helstegt kalvemørbrad
Med løg pure, brændte nye løg og rødvinsglace
-
Farseret Hopballekylling
Med perleløg, grønne asparges og sauce veloute
-
Braiserede spoleben
Med forårs grønt og BBQ sauce
-
Serveres med årtidens kartoffel & grønt
Dessert
-
Hindbærsorbet
Med basilikumsmarengs og hvid chokolade
-
Rehydreret rabarber
Med vaniljeiscreme og rabarbersuppe
-
Skovmærkeiscreme
Med kærnemælks mousse og hvid chokolade
Sæsonbuffet
-
Grillede grønne asparges
Med serrano skinke
-
Koldrøget laks
Med sauce verte og salat
-
Carpaccio
Med klassisk garniture
-
Dampede rødspætter
Med stuvet spinat
-
Braiserede spoleben
Med majs
-
Marineret kalveculotte
Med nye løg
-
Hopballekylling
Med nye gulerødder
-
Bearnaise og trøffelsauce
-
Pastasalat og sommersalat
-
Nye kartofler
Med urter
-
Ost
Med garniture, kiks og brød
-
Cheesecake
Med hindbær
-
Mazarin
Med marinerede jordbær og skyrcreme
Sæsonmenu - Juli til September
Forretter
-
Røget laks
Med blækmayo og fennikel
-
Fisketerrine
Med dildmayo og maltjord
-
Sprængt fasan
Med pære og estragon
-
Alle forretter serves med brød og smør
Hovedretter
-
Helstegt oksefilet
Med nye gulerødder og trøffelsauce
-
Farseret kylling
Med majs, brunet smør og honningsauce og popkorn
-
Stegt sommerbuk
Med stegte svampe, brombær og vildtsauce
-
Serveres med årtidens kartoffel & grønt
Dessert
-
Jordbærsorbet
Med mazarin og friskost creme
-
Blåbærsorbet gran, brændt hvid chokolade
Med friske blåbær
-
Koldskålsiscreme
Med mælkeflager og citrontimian
Sæsonbuffet
-
Røget laksetatar
Med dildmayo og urter
-
Grillet tun
Med estragoncreme og edamamebønner
-
Bresaola
Med rosapebermayo og marinerede tomater
-
Dampet rødtunge
Med æbler og mandler
-
Perlehøne
Med ærter francaise
-
BBQ marineret svinebryst
Med stegt majs, bacon og perleløg
-
Kalvetyksteg
Med nye gulerødder
-
Hollandaise
Med brunet smør og BBQ sauce
-
Pommes Anna
Med knust kartoffel
-
Tomatsalat
Med mozzarella
-
Ost
Med garniture, kiks og brød
-
Mazarin
Med sommerbær og hvid chokoladecreme
-
Gammeldags æblekage
Sæsonmenu - Oktober til December
Forretter
-
Røget Laks
Med dildpannacotta, akvavitskum og rugbrødschips
-
Kalvebryst peberrodsfløde
Med selleri
-
Oksehaleterrine maltjord
Med broccolicrudité og skilt estragonolie
-
Alle forretter serves med brød og smør
Hovedretter
-
Helstegt oksemørbrad
Med jordskokkepure, skorzonerrødder og timianglace
-
Stegt andebryst
Med spidskål, rødvinssauce og saltede mandler
-
Confiteret svinebryst
Med pigeonæble, saltbagte løg og sauce epices
-
Serveres med årtidens kartoffel & grønt
Dessert
-
Ris panna cotta
Med kirsebærsorbet og amarene kirsebær
-
Tonkaiscreme
Med karamelcreme og appelsin
-
Chokolademousse
Med hvid chokoladecreme og skyrsorbet
Sæsonbuffet
-
Røget laks
Med skorzonerrøder og blækmayo
-
Andeterrine
Med tyttebær og grønkål
-
Sprængt fasanbryst
Med pærechutney
-
Bagt kuller
Med jordskokker
-
Hopballe kylling
Med rodfrugter og timian
-
Svinebryst
Med æble og løg
-
Oksefilet
Med bagte rødder
-
Sauce Epices
Med okseglace
-
Stegte kartofler
Med kartoffelkage
-
Spidskålssalat
-
Ost
Med garniture, kiks og brød
-
Krydderkage
Med friskostcreme
-
Chokolade mousse
Med kirsebær
Brunch
Min. 20 kuverter
Pris pr. person kr. 375,00
Børn fra 3 – 12 år (inkl.) kr. 190,00
Brunchbuffeten serveres kl. 10.30 – 13:30
Opgrader jeres brunch med et glas mousserende vin.
35 kr. pr. person
Retter
-
Skyr og yoghurt
-
Mûsli og sprødt
-
Tørrede frugter
-
Scambled eggs
Med bacon og brunch pølser
-
Lun leverpostej
Med ristede svampe
-
Eggs Benedict
Med kold røget laks
-
Grøntsagstærte
Med salat og pesto
-
Charcuterie
Med garniture
-
Spejlæg
Med avocado og rugbrød
-
Varmrøget laks
Med stuvet spinat
-
Udvalgte oste
Med oliven og kiks
-
Pandekager
Med ahornsirup
-
Croissanter
Med og uden chokolade/nougat
-
Scones
Med marmelade
-
Nutella
-
Frisk frugt
-
Friskbagt brød og rugbrød
-
Smoothies
-
Juice
-
Kaffe, the og varm kakao
-
2 slags morgenbitter
Natmad
Pris pr. person
kr. 85.00
Retter
-
Kartoffel-porresuppe
Med bacon og brød
-
Karrysuppe
Med kylling, grøntsager og brød
-
Gullaschsuppe
Med brød
-
Tarteletter fra Billund Bageri
Med høns i asparges (+10 kr.)
-
Frikadeller
Med kold kartoffelsalat
-
Biksemad
Med spejlæg og bearnaise
-
Hotdog
Med alt hvad hjertet begærer
-
Pølsebord
Med ost og brød (+10 kr.)
-
Croissanter
Med 3 slags fyld (hønsesalat, skinkesalat og krebsesalat)
Det ekstra lille pift
Retter
-
Snacks til vekomstdrinken 35 kr.
-
Sorbet (mellem forret og hovedret) 35 kr.
-
Ost som mellemret (mellem hovedret og dessert) 95 kr.
-
Alle 3 ovenstående ”lækkerier” 125 kr.
Sødt til kaffen
Retter
-
Småkager 25 kr.
-
Kransekage 35 kr.
-
Chokolade 30 kr.
Vine
Sammen finder vi det perfekte match.
Vores mange års erfaring gør, at vi kan finde lige den vin, der passer til maden og samtidig falder i jeres smag.
Vinen til maden er en lige så stor del, som det tilbehør der serveres.
Vi har vine i stort set alle prisklasser og sammen finder vi det perfekte valg.
I kan naturligvis få lov at smage vinene, inden I tager en endelig beslutning.
Menupakkerne er som udgangspunkt inkl. vin.
Opgradering af vin
Opgrader jeres selskabspakke med en ekstra god hvid- og rødvin, samt dessertvin.
Pris pr. person for opgraderet
vinpakke ad libitum 95 kr.
Spirituspakken
Det er også muligt at pifte selskabet op under dansen med vores spirituspakke.
Rom, Vodka, Gin og Whisky ad libitum i 3 timer.
Pris pr. person for spirituspakken
195 kr.
Forkælelse i Vinkælderen
I vores vinkælder emmer det af hygge og god stemning.
Lyset er dæmpet, og nu er det tid til stor forkælelse. I får jeres egen tjener og her er plads fra 8 og op til 20 personer.
Menuen sammensættes af vores dygtige kokke, men der er natuligvis altid plads til dine ønsker.
Lad os sammen skabe en perfekt aften sammen med dine gæster.
Arrangementet varer fra 18 – 01.
All night menu
5-retters menu – 5 udsøgte vine – kaffe, sødt og avec
Pris pr. person 1.195 kr.
—
Når det skal være ekstra godt
6-retters menu – vin ad libitum – kaffe, sødt og avec
Pris pr. person 1.495 kr.
—
Når det skal være ren luksus
7-retters menu – vin ad libitum med ekstraordinære, udsøgte vine – kaffe, sødt, avec og cocktails
Pris pr. person 2.195 kr.
Mindehøjtidelighed
Kaffebord
Pris pr. kuvert kr. 229,-
-
3/2 Boller
Med smør (Smør-Selv)
-
Oste og pålægsfade
Med 3 slags pålæg
-
Hjemmebagt kringle
Med småkager
-
Kaffe – the - isvand
Med småkager
Kaffebord 2
Pris pr. kuvert kr. 249,-
-
2 stk. Højtbelagt smørrebrød
-
Hjemmebagt kringle
Med småkager
-
Kaffe – the - isvand
Kaffebord 3
Pris pr. kuvert kr. 239,-
-
2 store tarteletter
Med høns i asparges
-
Hjemmebagt kringle
Med småkager
-
Kaffe – the - isvand
Med småkager
Tilkøb af Lagkage i stedet for Kringle
35,- pr. kuvert
Evt. vin, øl og sodavand afregnes efter forbrug.
Prisliste
Festarrangement | Menu 1 | Menu 2 | Menu 3 | Menu 4 | Menu 5 |
---|---|---|---|---|---|
Den klassiske 3-retters menu eller Klassisk buffet | x | x | x | x | x |
Duge, servietter, lys og blomster | x | x | x | x | x |
Valgfri velkomstdrink | x | x | x | x | |
Kaffe og The med sødt | x | x | x | x | |
Vin, fadøl og vand ad libitum under middagen (4 timer) | x | x | x | x | |
Avec til kaffen (cognac eller likør) | x | x | x | ||
Natmad | x | x | x | ||
Vin, fadøl og vand ad libitum efter middagen (3 timer) | x | x | |||
Spiritus efter middagen (rom, vodka, gin, Breezer m.m.) | x | ||||
Kuvertpris | kr. 495,- | kr. 895,- | kr. 995,- | kr. 1095,- | kr. 1295,- |
Selskaber under 15 gæster, betaler 1500 DKK i lokaleleje, hvis man ønsker at sidde i eget lokale.
Der betales ikke for lokaleleje ved en mindehøjtidelighed.
På helligdage betales et ekstra servicegebyr på 50 DKK, pr. person, til dækning af helligdagstillæg til vores personale.
Tillæg til menupriser pr. person:
-
Opgradering fra Den klassiske 3 retters menu eller Klassisk buffet til Sæsonmenu eller Sæsonbuffet. 100 kr.
-
Ekstra ret. 4 retters menu 85 kr.
-
Sorbet (ganerenser) mellemret 35 kr.
-
Opgradering af udvalgte vine 95 kr.
-
Sprøde snacks til velkomst 35 kr.
-
Kransekage 35 kr.
-
Småkager 35 kr.
-
Sprøde snacks på bordet efter middagen 35 kr.
-
Frit valg af 3 cocktails 100 kr.
(Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Margarita m.m.)
-
Ekstra time 75 kr.
(udover 4 timers eller 7 timers arrangement)