Eventyret

Velkommen til Restaurant NO|8 på Hotel Svanen

Eventyr

Eventyret

”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine sammensat af vores sommelier. En aften med råvarer fra
øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse. ”


Eric Seiring-Andersen
Restaurantchef 

Klaus Christensen
Køkkenchef

 

** Pris i hele februar måned 995 kr. for 5 retter, snacks, petit fours samt en Gin/Tonic, 5 glas vin og kaffe **

Eventyrets menu indeholder:

Snacks

  • Snacksbræt

    Grissini med røget aubergine creme
    Toast med karameliserret løg og sort hvidløg
    Rødbede graved laks med røde marengs

Forretter

  • Dampet Mørksej (G)*

    Syltede rodfrugter – Jomfruhummer bisque

  • Meunierstegt Svinebryst

    Karamelliseret hvidkål – Vesterhavsost – Persille

  • Confiteret Gulerødder (G+L+V)

    Hummus - Chimichurri – Pistacie

Hovedret

  • Oksemørbrad (G+L)*

    Saltbagt pastinak – Glaseret rødløg – Sauce bordelaise

Dessert

  • Kokos Is*

    Sort sesam – Jordskokker

Pris pr. kuvert

  • 3 retter - ekskl. snacks og drikkevarer 595 kr.
  • 3 retter inkl. snacks samt en Gin&Tonic, 3 glas vin, kaffe og petit fours* 895 kr.
  • 5 retter - ekskl. snacks og drikkevarer 895 kr.
  • 5 retter, snacks, petit fours samt en Gin/Tonic, 5 glas vin og kaffe 1.295 995 kr.

Vores andre faciliteter

Restaurant

Køkken

Vinkælder

Lounge

Terrasse

Det kan I glæde jer til

Vi mødes om store oplevelser på Hotel Svanen

Book bord i Restaurant NO|8