Fra bord til bar
Velkommen til Restaurant NO|8 på Hotel Svanen
Spis godt på Restaurant NO|8 i Billund
Som gæst på Hotel Svanen i Billund venter en oplevelse udover det sædvanlige – også når det kommer til mad og drikke. Når du ikke slapper af på dit værelse eller udforsker Billunds mange attraktioner, byder vi dig indenfor til en gastronomisk rejse i vores anmelderroste Restaurant NO|8.
Her vil vores dygtige kokke pirre dine smagsløg med internationale retter, der ikke blot smager fantastisk, men også præsenteres som små kunstværker. Vores dugfriske råvarer udgør essensen af måltidet, som følges af nøje udvalgte vine og bobler til at komplimentere smagen.
Velkommen forbi Hotel Svanens hyggelige bar og restaurant – uanset om du er gæst på hotellet eller lægger vejen forbi for en lækker frokost eller smagfuld gourmetmiddag.
Kontakt os
Kontakt os for at reservere bord. Eller blot hvis du vil vide mere.
Tlf.nr. +45 75 33 28 33
Mail: billund@hotelsvanen.dk
Book dit bord på Restaurant NO|8
Velkommen til dig, der er gæst på hotellet, lokal fra området eller på besøg i Billund og omegn.
Book bord i restauranten for en kulinarisk oplevelse. Eller book den autentiske vinkælder, hvor vi sammensætter vinsmagninger og skønne madoplevelser til møder, arrangementer og små selskaber.
Afslut aftenen i vores hyggelige bar med et nøje udvalgt sortiment af øl, vine og cocktails.
Et udpluk af oplevelser:
- En delikat 5-retters menu, som pirrer smagsløgene
- En velsmagende frokost
- Vinsmagning og gastronomiske eventyr i vinkælderen
- Afslapning i baren
Køkkenets åbningstider:
Frokost: Mandag-søndag 12:00 – 16:00
Aften: Mandag–lørdag 17:30 – 22:00 / Søndag 17:30 – 21:00

Restaurant i Billund byder på nye smagsoplevelser
I Restaurant NO|8 i Billund bliver du mødt af smilende tjenere, der straks får dig til at føle dig hjemme. De erfarne kokke sørger for, at hver bid er en oplevelse, der vækker alle sanser. Fra de lokkende dufte fra køkkenet, farverne på tallerkenen til smagseksplosionen i munden – hver mundfuld får dig til at glemme tid og sted.
Foretrækker du en enkel, men lækker aftenmenu? Så er vores a la carte-kort fyldt med smagfulde retter, som rammer plet hver gang.
Efter en lang dag med møder eller oplevelser med Billunds mange attraktioner kan du sætte dig til rette i vores hyggelige bar. Nyd her et godt glas vin, en forfriskende cocktail eller en økologisk saft fra Bie’s Bryghus.
Du sætter dig bare i baren, så skal vi være der.
Restaurant NO| 8
Vores menukort
serveres alle dage kl. 12:00 - 16:00
Frokost
Hotel Svanen frister med indbydende frokostretter fra det klassiske køkken. Menuen skifter løbende. Men varierer typisk mellem imponerende stjerneskud med håndpillede rejer til klassisk burger med steak af krogmodnet okse eller pastaretter som Svanens signaturpasta med variation af svampe, flødesauce og urter.
Velbekomme.

Frokostmenu
-
Svanens stjerneskud 245 kr.
Håndpillede rejer – Stegt og dampet fisk Røget Laks – Rød dressing
-
Herregårdsbøf 245 kr.
Hakket Oksekød 250 g – Smørdampede Ærter Serveres med stor pommes frites Bearnaise sauce
-
Pasta Carbonara 195 kr.
Guanciale -Parmesanost – Æggeblomme
-
Wienerschnitzel af Kalvefilet 275 kr.
Pommes sauté –Ærter franchaise – Sky- eller smørsauce – Friteret kapers – ”Dreng”
-
Sæson salat 165 kr.
med hjemmelavet surdejs brød
( Tilkøb af stegt kylling 45 kr., Tilkøb af store fritter 55 kr., Tilkøb af hjemmelavet Aioli 20 kr.) -
Hjemmelavet chokolade brownie 135 kr.
med is
-
Creme brulé 135 kr.
med is (G)
-
3 slags Unika oste 135 kr.
Med risted brød og hjemmelavet garniture
-
Røget laks 165 kr.
Dild mayo – Rygeost – Blomkål
-
Meunierstegt Svinebryst 165 kr.
Karamelliseret hvidkål – Vesterhavsost – persille
-
Svampe Ravioli (Vegansk) 135 kr.
Syltede bøgehatte – Svampe Consomé – pinjekerner
Kan købes som hovedret til 265kr
-
Oksemørbrad 200g (G+L) 395 kr.
Saltbagt pastinak – Glaseret rødløg – Sauce bordelaise
-
Kylling fra Hopballe Mølle, Dolme og stegt (G) 295 kr.
Flower sprouts – Sauce supreme – Jordskokker
-
Wienerschnitzel 265 kr.
Stegt kartofler – ærter – wiener dreng Vælge mellem sky sauce eller brunet smør
-
Tilkøb af store fries 55 kr.
-
Tilkøb af surgejs brød til hovedretten 25 kr.
-
Mazarin kage 135 kr.
Æblekompot – skyr - farin sauce
-
Brownie 135
Kokos is – kirsebær – marengs
-
Créme Brûlée (G) 135 kr.
Karamel iscreme – granola – vanilje sirup
Børneretter
-
Panko paneret Fiskefilet 95 kr.
Serveret med grøntsagsstænger, pommes frites og dyppelse
-
Paneret Kylling Southern fried 95 kr.
Serveret med grøntsagsstænger, pommes frites og dyppelse
-
Pasta Carbonara 95 kr.
Med Linguine Pasta, bacon og grøntsagsstænger
-
Frikadelle spyd 95 kr.
Med små kartofler,grøntsagsstænger
-
Wienerschnitzel 145 kr.
Med brasede kartofler, Sky-eller smørsauce, grøntsagsstænger
-
2 kugler is 35 kr.
Børnebuffet
(Hele påskeugen + weekender)
-
Børnebuffet 0 - 2 år 0 kr.
-
Børnebuffet 3 - 12 år 129 kr.
-
Børnebuffet 13-16 år 149 kr.
Spareribs BBQ (Gris), Pommes frites, Byg-selv burger (Oksekød), Pasta kødsovs (Oksekød) Kyllinge tenders, Frikadeller (Gris), Grøntsager Ketchup – Remoulade – Mayonnaise + Isbar med toppings
Aftenkort
Hotellets Restaurant NO8 i Billund har åbent for A La Carte mandag til lørdag fra kl. 17:30 – 22:00 / Søndag fra kl. 17:30 – 21:00
Se vores menukort herunder med snacks, forretter, hovedretter og desserter.

Retter
V-vegetar G-glutenfri L-laktosefri.
Snacks
-
Snacks
Soja ristede nødder
Modnet coppa – Semitørret tomat - Ramsløgsmayo
Pani puri – Krydret linsecreme
-
Snack 85 kr.
-
Snack servering med bobler eller Gin & tonic 125 kr.
Forretter
Alle forretter serveres med hjemmebagt surdejsbrød og fransk smør på upasteuriseret råmælk.
-
Pasta Linguine 125 kr.
Parmesan – Tomat – Guanciale (L)
...kan laves som hovedret til dobbelt pris -
Kartoffel porre suppe 115 kr.
Bødcroutoner på surdej – Porre julienne – Timian purløgs olie
-
Koldrøget Laks 125 kr.
Rygeostcreme – Maltjord – Frissé salat – Dild olie (G)
-
Røget laks 165 kr.
Dild mayo – Rygeost – Blomkål
-
Meunierstegt Svinebryst 165 kr.
Karamelliseret hvidkål – Vesterhavsost – persille
-
Svampe Ravioli (Vegansk) 135 kr.
Syltede bøgehatte – Svampe Consomé – pinjekerner
Kan købes som hovedret til 265kr
Hovedretter
-
Oksemørbrad 385 kr.
Brunet løg pure – Løgskaller – Rygeost mayo – Forårsløg – Pak choi – Bearnaise siffon (G)e
-
Wienerschnitzel af Kalvefilet 295 kr.
Pommes saute – Ærter franchaise – Sky- eller smørsauce – Friteret kapers – ”Dreng”
-
Kylling fra Hopballe Mølle 275 kr.
Ræddike crudité – Brunet selleri pure – saltbagt selleri – Selleri beurre blanc – Syltet selleri brunoise – Stegt spidskål (kan laves som vegetarret) (G,L)
-
Ovenbagt Lange (Hvid fisk) 275 kr.
Røget blåmuslinger – Blåmuslingesauce med safran – Grønne asparges – Urtecrust (G)
-
Oksemørbrad 200g (G+L) 395 kr.
Saltbagt pastinak – Glaseret rødløg – Sauce bordelaise
-
Kylling fra Hopballe Mølle, Dolme og stegt (G) 295 kr.
Flower sprouts – Sauce supreme – Jordskokker
-
Wienerschnitzel 265 kr.
Stegt kartofler – ærter – wiener dreng Vælge mellem sky sauce eller brunet smør
-
Tilkøb af store fries 55 kr.
-
Tilkøb af surgejs brød til hovedretten 25 kr.
Desserter
-
Créme Brûlée (G) 125 kr.
Grøn æble is – Krystaliseret hvid chokolade – Æblechips (G)
-
Rabarber consommé (G) 95 kr.
Rehydreret rabarber – Vanilje is på honning – Honning tuille (G)
-
Chokolade mousse 95 kr.
Mynte-lime sorbet – Italiensk marengs – Macadamia nød – Chokolade blad
Petit Fours
-
95 kr.
Nødde kurv – Cheesecake creme - Matcha
Hvid chokolade – Havtorn – Appelsin
Kokos drøm – Mørk chokolade (G) -
Petit Fours m/ kaffe 105 kr.
-
Mazarin kage 135 kr.
Æblekompot – skyr - farin sauce
-
Brownie 135
Kokos is – kirsebær – marengs
-
Créme Brûlée (G) 135 kr.
Karamel iscreme – granola – vanilje sirup
Drikkevarekort
Øl
-
Carlsberg Pilsner 4,6% 55 / 75 / 90 kr.
-
Tuborg Classic 4,6% 55 / 75 / 90 kr.
-
Kronenbourg 1664 Blanc 5% 59 / 79 / 95 kr.
-
Grimbergen Double Ambreé 6,5% 59 / 79 / 95 kr.
-
Jacobsen Brown Ale 6% 59 / 79 / 95 kr.
-
Jacobsen Yakima IPA 6,5% 59 / 79 / 95 kr.
Alkoholfrie øl
-
Carlsberg Nordic 0,0 % 55 kr.
-
Kronenbourg 1664 Blanc 0,0 % 55 kr.
-
Mikkeller Drink’in the sun, Hvede ale, 0,3 % 55 kr.
-
Mikkeller Limbo Riesling 0,3 % 55 kr.
-
Mikkeller Weird Weather, Hazy IPA 0,3 % 55 kr.
-
Brooklyn Brewery, Special Effects 0,4 % 55 kr.
Sodavand
-
Sodavand 45 / 65 / 85 kr.
Coca Cola, Cola Zero, Sprite, Fanta, Lemon
-
Økologiske safte fra Bie’s bryggeri 49 kr
Æble, solbær, hyldeblomst, appelsin, rabarber og æble &
ingefær. -
Ginger Beer 55 kr
Fever Tree
-
Ice Tea 55 kr.
Fersken
-
Ramlösa Still 65 kr.
-
Ramlösa Sparkling 45 / 65 kr.
-
Espoir-vand - ad libitum, pr. pers. 39 kr.
Cider
-
HAPPY JOE 275 ml. 55 kr.
Red love, dry rosé apple cider 4,5 %
Hot Drinks
-
Kaffe 45 kr
-
Whittington Te 45 kr.
-
Espresso 35 kr.
-
Dobbelt Espresso 45 kr.
-
Cappuchino 45 kr.
-
Café Latte 45 kr.
-
Latte Macchiato 45 kr.
-
Chokolade 45 kr.
-
Irish Coffee 3cl 115 kr.
-
Irish Coffee 6cl 155 kr.
Børne Cocktails
-
Frozen 55 kr.
Lemon sodavand-Mangosirup-assionsfrugtsirup Blue curacao-toppet med slik
-
Filur 55 kr.
Fanta- Hindbærsirup-toppet med slik
-
Hulk 55 kr.
Fanta-Blue curacao-toppet med slik
Cocktails
-
Amaretto Sour 125 kr.
Amaretto-Bourbon-Lemon-Orange/Æble sirup
-
White Russian 125 kr.
Vodka-Kahlua-Mælk
-
Københavnerstang 125 kr.
Råstoff Pineapple&vanilla-Sprite-Fløde
-
Espresso Martini 125 kr.
Vodka-Kahlua-Espresso-Bitterchokolade-Karamel-Lakrids
-
Pineapple Dark'n Stormy 125 kr.
Rom-Ananas-Lime-Ginger beer
-
Gin Hass 115 kr.
Gin-Mangosirup-Lemon
-
Aperol Spritz 115 kr.
Aperol-Prosecco-Danskvand
-
Pina Colada 125 kr.
Lys Rom-Mørk Rom Kokos-sirup-Hvid chokolade- Ananas-Lemon
-
Passionada 125 kr.
Vodka-Passionsfrugt-Vanilje
-
Marquis 125 kr.
Gin-Hindbær-Tranebær-Lemon- Lakrids
Eventyr
Eventyret
”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine sammensat af vores sommelier. En aften med råvarer fra
øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse. ”
Eric Seiring-Andersen
Restaurantchef
Klaus Christensen
Køkkenchef
** Pris i hele februar måned 995 kr. for 5 retter, snacks, petit fours samt en Gin/Tonic, 5 glas vin og kaffe **

Eventyrets menu indeholder:
Snacks
-
Snacks
Soja ristede nødder
Modnet coppa – Semitørret tomat - Ramsløgsmayo
Pani puri – Krydret linsecreme
Gin&Tonic eller Prosecco
Forretter
-
*Kartoffel porre suppe*
Brødcroutoner på surdej – Porre julienne – Timian purløgs olie
3Wooly Sheep, Sauvignon Blanc, Marlborough,NZ -
Koldrøget Laks
Rygeostcreme – Maltjord – Frissé salat – Dild olie
Riffel Riesling, Rheinhessen
Hovedret
-
Kylling fra Hopballe Mølle*
Ræddike crudité – Brunet selleri pure – saltbagt selleri – Selleri beurre blanc – Syltet selleri brunoise – Stegt spidskål
Maison Louis Jadot, Chardonnay, Bourgogne
Ost/Dessert
-
3 Oste fra Arla Unika
Chateau du Mayne, Sauternes, Bordeaux
-
Rabarber consommé*
Rehydreret rabarber – Vanilje is på honning – Honning tuille
Moscato d`asti
Pris pr. kuvert
-
3 retter - ekskl. snacks og drikkevarer 475 kr.
-
3 retter inkl. snacks samt en Gin&Tonic eller Prosecco, 3 glas vin, kaffe og petit fours* 795 kr.
-
5 retter - ekskl. snacks og drikkevarer 675 kr.
-
5 retter, snacks, petit fours samt en Gin/Tonic, 5 glas vin og kaffe 1.295 995 kr.
Vores udsøgte vinkort
Vinkort
Ingen madoplevelse er fuldendt uden nøje udvalgte drikkevarer. Derfor har vores restaurantchef sørget for at sammensætte et udsøgt vinkort.
Vi tilbyder et stort udvalg af klassiske vine fra Frankrig, Italien og Spanien, samt til de lækre oversøiske new-world vine fra New Zealand, Sydamerika, USA og Sydafrika. Vi bruger også gerne champagnesablen til at sable én af de ikoniske Bollinger champagner.
Skal det være udover det sædvanlige? Så åbner vi vinkælderen, som byder på et stort kældersortiment. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære af vine og årgange – også for en ægte vinkender.

Vores andre faciliteter
Det kan I glæde jer til
Vi mødes om store oplevelser på Hotel Svanen
5-retters menu
Eventyret
”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine. En aften med råvarer fra øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse.”
Eric Seiring-Andersen
Restaurantchef
Mikkel Skovbjerg Kulmbach
Souschef

TILBUD
Weekendtilbud
fredag til søndag
- Wienerschnitzel
Inviter hele familien, vennerne eller kæresten til en Wienerschnitzel i Restaurant NO|8 på Hotel Svanen. Frem til 31/3 serverer vi, fredag, lørdag og søndage en lækker Wienerschnitzel af kalvefilet med stegte kartofler, ærter og skysovs.
249 kr.
EVENT
Eventyret - 5 retters menu
Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine. En aften med råvarer fra øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse.
TILBUD
Last minute tilbud
Nyd en overnatning i den elegante Junior Suite eller et Superior Værelse til en favorabel pris. Nu nedsat med 40 % i perioden den 6. til 23. februar.