Aftenkort

Velkommen til Restaurant NO|8 på Hotel Svanen

Aftenkort

Hotellets Restaurant NO8 i Billund har åbent for A La Carte mandag til lørdag fra kl. 17:30 – 22:00 / Søndag fra kl. 17:30 – 21:00

Se vores menukort herunder med snacks, forretter, hovedretter og desserter.

Retter

V-vegetar G-glutenfri L-laktosefri.

Snacks

  • Snacks

    Soja ristede nødder
    Modnet coppa – Semitørret tomat - Ramsløgsmayo
    Pani puri – Krydret linsecreme

  • Snack 85 kr.
  • Snack servering med bobler eller Gin & tonic 125 kr.

Hovedretter

  • Oksemørbrad 385 kr.

    Brunet løg pure – Løgskaller – Rygeost mayo – Forårsløg – Pak choi – Bearnaise siffon (G)e

  • Wienerschnitzel af Kalvefilet 295 kr.

    Pommes saute – Ærter franchaise – Sky- eller smørsauce – Friteret kapers – ”Dreng”

  • Kylling fra Hopballe Mølle 275 kr.

    Ræddike crudité – Brunet selleri pure – saltbagt selleri – Selleri beurre blanc – Syltet selleri brunoise – Stegt spidskål (kan laves som vegetarret) (G,L)

  • Ovenbagt Lange (Hvid fisk) 275 kr.

    Røget blåmuslinger – Blåmuslingesauce med safran – Grønne asparges – Urtecrust (G)

Desserter

  • Créme Brûlée (G) 125 kr.

    Grøn æble is – Krystaliseret hvid chokolade – Æblechips (G)

  • Rabarber consommé (G) 95 kr.

    Rehydreret rabarber – Vanilje is på honning – Honning tuille (G)

  • Chokolade mousse 95 kr.

    Mynte-lime sorbet – Italiensk marengs – Macadamia nød – Chokolade blad

Petit Fours

  • 95 kr.

    Nødde kurv – Cheesecake creme - Matcha
    Hvid chokolade – Havtorn – Appelsin
    Kokos drøm – Mørk chokolade (G)

  • Petit Fours m/ kaffe 105 kr.

Drikkevarekort

Øl

  • Carlsberg Pilsner 4,6% 55 / 75 / 90 kr.
  • Tuborg Classic 4,6% 55 / 75 / 90 kr.
  • Kronenbourg 1664 Blanc 5% 59 / 79 / 95 kr.
  • Grimbergen Double Ambreé 6,5% 59 / 79 / 95 kr.
  • Jacobsen Brown Ale 6% 59 / 79 / 95 kr.
  • Jacobsen Yakima IPA 6,5% 59 / 79 / 95 kr.

Alkoholfrie øl

  • Carlsberg Nordic 0,0 % 55 kr.
  • Kronenbourg 1664 Blanc 0,0 % 55 kr.
  • Mikkeller Drink’in the sun, Hvede ale, 0,3 % 55 kr.
  • Mikkeller Limbo Riesling 0,3 % 55 kr.
  • Mikkeller Weird Weather, Hazy IPA 0,3 % 55 kr.
  • Brooklyn Brewery, Special Effects 0,4 % 55 kr.

Sodavand

  • Sodavand 45 / 65 / 85 kr.

    Coca Cola, Cola Zero, Sprite, Fanta, Lemon

  • Økologiske safte fra Bie’s bryggeri 49 kr

    Æble, solbær, hyldeblomst, appelsin, rabarber og æble &
    ingefær.

  • Ginger Beer 55 kr

    Fever Tree

  • Ice Tea 55 kr.

    Fersken

  • Ramlösa Still 65 kr.
  • Ramlösa Sparkling 45 / 65 kr.
  • Espoir-vand - ad libitum, pr. pers. 39 kr.

Cider

  • HAPPY JOE 275 ml. 55 kr.

    Red love, dry rosé apple cider 4,5 %

Hot Drinks

  • Kaffe 45 kr
  • Whittington Te 45 kr.
  • Espresso 35 kr.
  • Dobbelt Espresso 45 kr.
  • Cappuchino 45 kr.
  • Café Latte 45 kr.
  • Latte Macchiato 45 kr.
  • Chokolade 45 kr.
  • Irish Coffee 3cl 115 kr.
  • Irish Coffee 6cl 155 kr.

Børne Cocktails

  • Frozen 55 kr.

    Lemon sodavand-Mangosirup-assionsfrugtsirup Blue curacao-toppet med slik

  • Filur 55 kr.

    Fanta- Hindbærsirup-toppet med slik

  • Hulk 55 kr.

    Fanta-Blue curacao-toppet med slik

Cocktails

  • Amaretto Sour 125 kr.

    Amaretto-Bourbon-Lemon-Orange/Æble sirup

  • White Russian 125 kr.

    Vodka-Kahlua-Mælk

  • Københavnerstang 125 kr.

    Råstoff Pineapple&vanilla-Sprite-Fløde

  • Espresso Martini 125 kr.

    Vodka-Kahlua-Espresso-Bitterchokolade-Karamel-Lakrids

  • Pineapple Dark'n Stormy 125 kr.

    Rom-Ananas-Lime-Ginger beer

  • Gin Hass 115 kr.

    Gin-Mangosirup-Lemon

  • Aperol Spritz 115 kr.

    Aperol-Prosecco-Danskvand

  • Pina Colada 125 kr.

    Lys Rom-Mørk Rom Kokos-sirup-Hvid chokolade- Ananas-Lemon

  • Passionada 125 kr.

    Vodka-Passionsfrugt-Vanilje

  • Marquis 125 kr.

    Gin-Hindbær-Tranebær-Lemon- Lakrids

Vores andre faciliteter

Restaurant

Køkken

Vinkælder

Lounge

Terrasse

Det kan I glæde jer til

Vi mødes om store oplevelser på Hotel Svanen

5-retters menu

Eventyret

”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine. En aften med råvarer fra øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse.”

Eric Seiring-Andersen
Restaurantchef

Klaus Christensen
Køkkenchef

Book bord i Restaurant NO|8