Gå til hoved-indhold

Eventyr

”Lad vores kokke og tjenere forkæle jer med en gastronomisk oplevelse, kombineret med vine.
En aften med råvarer fra øverste hylde, båret af passion og lyst til at give jer en sublim oplevelse.”

Eric Seiring-Andersen
Restaurantchef 

Klaus Christensen
Køkkenchef

5 retters menu


5 retters menu


Snacks:

Friteret anderilette med tyttebærgel
Vandbakkelse med skinke og persillemayo
Torskemousse med tørrede urter og kapers

GIN&TONIC eller PROSECCO

---

Foretter:

Karamelliseret jordskokke suppe 
Estragon – Brioche brød med hvidløg og ost – syltede jordskokke

Marmoreret kulmule*
Dild mayo -  Broccolicrudité - Ristede hasselnødder

Braiseret Iberico svinekæbe 
Pastinak pure – Rødkål – Radiser

---

Hovedret:

Oksemørbrad*
Græskar – Portvinsglace – Syltede skorzonerødder – Pomme Anna

---

Dessert:

Vanilje Panna Cotta*
Kirsebær is – Ris chips

---
 

Pris pr. kuvert

3 retter uden drikkevarer*
625 kr.

3 retter inkl. snacks samt en Gin&Tonic, 3 glas vin, kaffe og petit fours*
995 kr.

5 retter uden drikkevarer
915 kr.

5 retter, snacks, petit fours samt en Gin/Tonic, 5 glas vin og kaffe
1.395 kr.

Information om allergener og specialkost kan fås ved henvendelse til tjenerne.